Uw expert op het gebied van glas in Zetten

Woont u in Zetten of in de omgeving van Zetten en bent u op zoek naar een specialist op het gebied van glas? Wilt u dubbel glas laten plaatsen of heeft u ruitschade? In de regio Zetten zijn wij uw glas specialist. Als glaszetter hebben wij jarenlange ervaring met het plaatsen, vervangen en repareren van ruiten in Zetten en in de nabije omgeving van Zetten. Wij weten dan ook precies hoe er omgegaan moet worden met alle mogelijke glassoorten.

Ruim assortiment

U kunt bij ons terecht voor een ruim assortiment aan glassoorten. Wij kunnen uw enkele glas vervangen door dubbel glas. Maar u kunt ook bij ons terecht voor geharde beglazing en veiligheidsglas . Maak een afspraak met een van onze specialisten om uw wensen en budget te bespreken. Wij kijken of dit past bij uw woonsituatie en voorzien u van de juiste adviezen.

24/7 contact met uw specialist

Voor het leveren en plaatsen van beglazing bent u in Zetten aan het juiste adres bij ons glasbedrijf. Ook als uw beglazing of ruit beschadigd is, bijvoorbeeld bij een inbraak of simpelweg door een verkeerd gemikte bal, kunt u op ons rekenen. Bovendien zijn wij 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar.

Heeft u direct een specialist nodig in Zetten? Of wilt u eerst meer weten over onze diensten? Bel geheel vrijblijvend naar 024 - 204 35 00. Als u minder dringende zaken heeft, kunt u ook kiezen voor het invullen van het contactformulier. Een van onze medewerkers neemt dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Neem vrijblijvend contact met ons op