Glas vervangen in Nijmegen

Hoewel glas zelf niet echt aan slijtage onderhevig is, uw ramen vervangen kan soms toch lonen. Oudere ruiten zijn vaak brozer dan de huidige glassoorten, waardoor deze kwetsbaarder zijn dan een nieuwe ruit. Als u op dit moment enkel glas heeft, dan wordt u aangeraden om dit te laten vervangen door dubbel glas. U hoeft met dubbel glas minder te stoken in de winter en in de zomer blijft het heerlijk koel binnen. In veel gevallen kan dubbel glas in bestaande kozijnen worden toegepast. Wilt u binnenkort van enkel naar dubbel glas? Neem dan eens contact op met een van onze vakkundige glaszetters voor vrijblijvend advies en een offerte op maat.

Dubbel glas vervangen

Al sinds de jaren 40 van de vorige eeuw worden dubbel glas ruiten gemaakt en geleverd. Dit zogeheten thermopane-glas werkt op dezelfde manier als de huidige soorten dubbel glas, maar is een stuk minder efficiënt. De nieuwe technologie, met gas tussen de ruiten in plaats van droge lucht, heeft een rendement dat vele malen hoger ligt dan de eerste soorten dubbel glas. Een oud dubbel raam vervangen heeft dan ook zijn voordelen. Uw investering verdient zichzelf met een aantal jaar alweer terug op de energierekening.

Wilt u meer weten over het vervangen van (dubbel) glas? U kunt dan vrijblijvend contact opnemen met Michel Verriet via het nummer 024 - 204 35 00 of vul het contactformulier in. Onze glaszetter maakt dan een afspraak met u op locatie om uw woonsituatie te bekijken en een vrijblijvende offerte op te stellen.