Glasschade in Nijmegen

Ga zelf geen glas demonteren, maar laat dat aan een vakkundige glaszetter over. De vakmannen van ons glasbedrijf hebben veel ervaring en repareren uw ruit terwijl u wacht. U heeft zelf geen omkijken naar de administratieve afhandeling hiervan, wij regelen alles direct met uw verzekering. Schakel ons glasbedrijf in als u zit met een breuk of een scheur in uw glas. U voorkomt hiermee dat de glasschade nog erger wordt. Is er bij u ingebroken? Is uw ruit stukgeslagen? Bij glasschade staan wij 24 uur per dag en 365 dagen per jaar voor u klaar in Nijmegen en regio Nijmegen. Door onze moderne materialen en professioneel apparatuur is uw glasschade binnen de kortste keren verleden tijd.

Meer dan glasherstel alleen

De medewerkers van ons bedrijf zijn niet alleen geschikt voor het plaatsen van glas. Ons glasbedrijf kan ook andere zaken voor u regelen. Denk bijvoorbeeld aan het vervangen van uw houten of kunststof kozijnen. Hieronder volgen een aantal diensten die wij ook voor u oplossen:

  • Hulp bij buitensluiting
  • Houtreparaties aan kozijnen
  • Vervangen van kozijnen
  • Verzekeringsafhandeling
  • Verlijmen van glas met UV-lamp

Wilt u meer weten over onze diensten? Of direct een afspraak maken met een glaszetter? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via 024 - 204 35 00 of vul het contactformulier in. In Nijmegen kunt u op ons rekenen.