24-uurs glasherstel in Nijmegen

Glas is een breekbaar materiaal en kan gemakkelijk breken, waardoor uw woning, winkel of kantoor kwetsbaar achterblijft. Service en klantvriendelijkheid staan hoog in het vaandel bij ons glasbedrijf. Daarom zijn wij voor glasherstel altijd bereikbaar voor u in en rondom Nijmegen. Onze glashandel lost al uw glasproblemen voor u op, met een ongekende snelheid en efficiëntie. Zeven dagen per week, de klok rond en het hele jaar door. U hoeft nooit meer te wachten en riskeert daarom ook niet dat bijvoorbeeld een scheur in uw raam nog erger wordt. Want glasschade ontstaat niet alleen op werkdagen, en dat beseffen wij heel goed!

Snelle reparatie

Zorg dat uw kapotte raam gelijk weer gemaakt wordt, want u wilt tenslotte geen inbrekers in huis! Michel Verriet regelt dat er meteen een glaszetter naar u toekomt in Nijmegen. Als er niet direct een blijvende oplossing voor handen is, helpt onze glashandel u adequaat met een tijdelijke oplossing, zoals een voorzetraam. Het spreekt voor zich dat wij deze tijdelijke oplossing zo snel mogelijk vervangen voor een blijvende. Wij zijn dé specialist op het gebied van glasherstel in Nijmegen.

Afspraak maken?

Medewerkers van ons glasbedrijf weten altijd precies wat ze moeten doen. Afspraken zijn van tevoren doorgenomen en de glaszetter die voor u een ruit vervangt is pas tevreden als ú ook tevreden bent. Vanzelfsprekend laten wij de ruimte waarin gewerkt is schoon achter. Bent u overtuigd van onze goede zorgen? Maak gauw een afspraak en laat uw glasschade herstellen! U kunt contact met ons opnemen door ons contactformulier in te vullen of bel met 024 - 204 35 00.