Isolatieglas in Nijmegen

Een veel toegepaste glassoort tegenwoordig is isolatieglas. Isolatieglas, ook wel dubbel glas genoemd, zorgt voor een betere warmte- en geluidsisolatie. Bij isolatieglas worden er twee glasplaten met elkaar verbonden. Tussen deze twee glasplaten zit een luchtdichte, isolerende ruimte. Op deze manier kan warmte niet ontsnappen. De grootte van de ruimte tussen de twee glasplaten kan zeer verschillen. Dit hangt er van af of u graag meer geluidswerend of meer warmte-isolerend glas wilt. Als u in Nijmegen of in de buurt van Nijmegen woont, kunt u voor het plaatsen van isolatieglas contact opnemen met ons glasbedrijf. Wij zorgen ervoor dat wij de glassoort plaatsen die aan uw wensen voldoet.

Diverse soorten isolatieglas

Er bestaan verschillende soorten isolatieglas. Naast isolatie van geluid en warmte, bestaat er ook een soort voor zon en brand. Michel Verriet is uw specialist op het gebied van glas in Nijmegen en omgeving Nijmegen.

Waarom isolatieglas?

Doordat isolatieglas warmte-isolerend werkt, kunt u flink besparen op uw energierekening. Bij enkel glas ontsnapt de warmte en kan het gaan tochten, waardoor uw CV-ketel behoorlijk harder moet werken om de kamer warm te houden. Dit is bij deze glassoort niet het geval. Neem contact met ons op via [bono_servicnumber] voor de voor- en nadelen van onze verschillende glassoorten of vul het contactformulier in. Wij plaatsen de glassoort die het beste past bij uw situatie.