Op zoek naar een glas expert in Uden?

Woont u in Uden of in de omgeving van Uden en bent u op zoek naar een bedrijf dat alles af weet van beglazing? Heeft u een speciale glassoort nodig of wilt u uw glas precies op maat laten maken? In de regio Uden zijn wij uw specialist op het gebied van beglazing en ruiten. Als glaszetter hebben wij jarenlange ervaring, wij weten dan ook precies hoe er omgegaan moet worden met alle mogelijke glassoorten. U kunt op onze uitgebreide service rekenen.

Uw specialist op het gebied van glas

Voor het leveren en plaatsen van glas bent u aan het juiste adres bij ons glasbedrijf. Ook als uw beglazing of ruiten beschadigd zijn, bijvoorbeeld bij een inbraak of simpelweg door een verkeerd gemikte bal, kunt u op onze vakmannen rekenen. Hiervoor hanteren wij een 24-uurs service, dit houdt in dat wij in Uden dag en nacht beschikbaar zijn om kapot glas te vervangen. Onze vakmannen beschikken over de juiste kennis en kunde om de schade direct en vakkundig te kunnen hertellen. Wij werken uitsluitend met de beste materialen en passen de nieuwste technieken toe op het gebied van glas. Vrijwel alle soorten beglazing en ruiten hebben we op voorraad, waardoor we direct uitstekende service kunnen leveren.

Contact met uw glasspecialist

Meteen een glasspecialist nodig in Uden of in de omgeving van Uden? Of wilt u meer weten over onze diensten? Bel dan geheel vrijblijvend naar 024 - 204 35 00. In het geval van nood zijn wij dag en nacht bereikbaar via dit nummer. Als u minder dringende zaken heeft, kunt u ook kiezen voor het invullen van het contactformulier. Een van onze medewerkers neemt dan zo snel mogelijk contact met u op.

Neem vrijblijvend contact met ons op