Glasschade in Oss?

Glas is in iedere woning te vinden. Het zorgt voor natuurlijk licht in onze woningen en geeft ons een frisse blik naar buiten. Maar hoe veel beglazing ook wordt gebruikt: het is en blijft van nature een kwetsbaar product. Het werken met glas kunt u dan ook maar beter over laten aan een specialist. In Oss en in de omgeving van Oss zijn wij uw specialist op dit gebied. Bij ons bent u aan het juiste adres voor het leveren en plaatsen van uw nieuwe beglazing. Tevens beschikken wij over een ruim assortiment glassoorten, die wij op maat voor u maken zodat ze precies passen in uw deuren of ramen.

Direct hulp bij schade

In Oss en in de omgeving van Oss bent u bij ons bedrijf aan het juiste adres, als u schade heeft aan uw glas. Is er bijvoorbeeld per ongeluk een bal door uw ruit geschopt? Heeft u inbraakschade? Of heeft iemand zijn of haar fiets te hard tegen uw raam gegooid? Onze glaszetters staan dag en nacht voor u klaar om schade aan uw beglazing direct te herstellen. Dus ook als u om 3 uur ’s nachts glasschade heeft, of op zondagmiddag: Wij helpen u uit de brand.

Contact met uw glaszetter

Onze specialisten zijn u graag van dienst. Neem voor meer informatie over glas of voor het maken van een afspraak contact met ons op door te bellen naar 024 - 204 35 00. U kunt ons ook bereiken via het contactformulier.

Neem vrijblijvend contact met ons op