Glasschade in Grave?

Woont u in Grave of in de nabije omgeving van Grave en bent u op zoek naar een glas specialist voor het plaatsen van nieuw glas? Of heeft u te maken met glasschade? U bent bij ons bedrijf aan het juiste adres voor een specialist op het gebied van beglazing. Wij hebben al vele jaren ervaring met het plaatsen, vervangen en repareren van glas. Vraag direct een vrijblijvende offerte aan voor het vervangen van uw beglazing!

Wij hebben een ruim assortiment glassoorten. Wilt u energie besparen? Kies dan voor dubbele beglazing of isolatieglas. Deze soorten beglazing zorgen ervoor dat de warmte langer in uw woning blijft en u de thermostaat dus minder hoog hoeft te zetten. Wilt u uw winkel voorzien van nieuwe beglazing? Kies dan voor veiligheidsglas, hiermee zorgt u voor de optimale bescherming van alle producten in uw winkel.

24/7 contact met uw specialist

Wij kunnen in de regio Grave vele soorten beglazing voor u leveren en plaatsen. Ook als u glasschade heeft, bijvoorbeeld na een inbraakpoging of door een verkeerd gemikte bal, kunt u dag en nacht op ons rekenen. Wij staan namelijk 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaar in Grave en omstreken. Bel direct naar 024 - 204 35 00. Als u minder dringende zaken heeft, kunt u ook kiezen voor het invullen van het contactformulier.

Neem vrijblijvend contact met ons op