Glas-in-lood in Nijmegen

Zoekt u een glassoort voor uw nieuwe woning? Eén van de glassoorten die uw woning meer sfeer geeft is glas-in-lood. Deze glassoort bestaat al erg lang en wordt vaak toegepast in kerken en herenhuizen. Steeds vaker wordt glas-in-lood echter gebruikt in nieuwere woningen. Met glas-in-lood ramen geeft u uw woning namelijk een authentieke en sfeervolle uitstraling. Uw glaszetter van Michel Verriet plaatst op vakkundige wijze uw glas in Nijmegen en omgeving van Nijmegen.

Glasschade bij glas-in-lood

Wanneer u schade heeft aan uw glas-in-lood ramen, zorgen wij graag voor het herstel. U kunt ons in Nijmegen en omstreken 24 uur per dag en 7 dagen per week inschakelen als u problemen heeft met uw glas. Door onze expertise, ervaring en ruim assortiment glas weten we ieder glasprobleem op te lossen. Of het nou gaat om vervanging of reparatie, onze vakmannen doen het graag voor u.

Veel mogelijkheden

Met glas-in-lood ramen kunt u uw huis de uitstraling geven die u wilt. Er zijn namelijk veel mogelijkheden, zoals gebrandschilderde ramen in allerlei kleuren. Bespreek met ons uw wensen, wij vertellen u graag wat er mogelijk is. Wij stellen een offerte voor u op, zodat u precies weet welke kosten er aan onze diensten zijn verbonden. Wij zijn de specialist voor uw glas in Nijmegen en omgeving.